{

Efter att jag har plockat upp dem i butiken och att någon har köpt dem vet jag inte vad som händer med dem. På det här sättet kan jag se var de tog slut någonstans eller när någon inte var mer törstig, inte orkade eller helt enkelt tröttnade. Resan däremellan är ett blankt papper som bara går att spekulera kring.

Jesper Nilsson

RedBull-burk bakom ett stängselstaket

Denna burk gav hopp om extra energi. Om det blev så vet vi inte men jag gissar på att någon hade varit hemma och duschat för han eller hon skulle träffa sina kompisar. De skulle kanske spela paddel, gå på bio eller bara gå in till stan för att hänga utanför tobaksaffären. Bråttom var det i alla fall och håret var fortfarande vått.

Kanske var inte ens schampot ordentligt ursköljt utan låg där i hårbotten och bubblade. Om det blev regn skulle det skumma upp ur skalpen och göra personen till åtlöje för hela sällskapet. Det spelade dock ingen roll just då, det var bråttom. Hur som helst fanns ingen tid att kasta burken i en soptunna som en vanlig människa utan den slängdes helt sonika i häcken på innergården.