{

Efter att jag har plockat upp dem i butiken och att någon har köpt dem vet jag inte vad som händer med dem. På det här sättet kan jag se var de tog slut någonstans eller när någon inte var mer törstig, inte orkade eller helt enkelt tröttnade. Resan däremellan är ett blankt papper som bara går att spekulera kring.

Jesper Nilsson

Tillplattad Mariestad-burk

Jag vet att han köpte minst åtta sådana här, ja det var en person av manligt kön, plus en cider av något slag eller en Bacardi Breezer kanske. Breezern för att den lille röven inte klarar att dricka mer än kanske tre öl på raken sedan tycker han att han blir äcklig i munnen så han måste bryta av med något sötsliskigt.

Han skulle iväg till en polare på förfest på kvällen men han kunde inte hejda sig utan drack en öl hemma först, det kanske till och med blev två för det ligger en liten smygalkis och lurar där i lillhjärnan. På förfesten spelades dålig jävla techno- och housemusik som hade fått undertecknad att vomera. Men herrarna och de två damerna som befann sig på festen tyckte tydligen det. var bra för det dracks och skreks tills det var dags att ta sig ner på stan.

Eftersom det inte var så långt från lägenheten de befann sig i hemma hos Frans, så hette han som ordnat med förfesten, så promenerade de. På vägen tog vår huvudperson, vi kan kalla honom Leonard…eller Hampus… Han tog i alla fall med sig sina sista två öl för att dricka på vägen. Här hamnade då den ena efter att ha blivit slängd på gatan och sedan mörbultad av allehanda förbipasserande fordon och fötter.

Om våra vänner kom in på någon uteservering eller krog? De flesta av dem, cirka sju, de andra två fick gå hem för att den ena var så full och spydde på vakten innan de ens hade hunnit visa legitimationerna.