{

Efter att jag har plockat upp dem i butiken och att någon har köpt dem vet jag inte vad som händer med dem. På det här sättet kan jag se var de tog slut någonstans eller när någon inte var mer törstig, inte orkade eller helt enkelt tröttnade. Resan däremellan är ett blankt papper som bara går att spekulera kring.

Jesper Nilsson

Överkörd Powerking-burk

Billigt ska det vara men närmaste papperskorg är otänkbart att söka upp. En populär dryck hos både vuxna och unga, män som kvinnor. Energidryck med kvalité i en jävligt fånig kostym.

Det finns inga tankar på trender eller status när man köper den här drycken. Förmodligen en 15-åring som lyckats komma över den här lilla budget-kungen bara för att det var gott. Kanske fanns tanken på att vara cool som dricker energidryck där också, faktiskt ganska säkert. Men pengar hade den lilla spjuvern fan inte, så det fick bli budget.

Det är svårt att säga var personen var påväg men sällskapet, eventuellt tre-fyra pojkar i samma ålder med dyra ryggsäckar som mamma har betalat hängandes långt ner på arslet. Troligen drack två av pojkarna likadana energidrycker. En av dem slängde den mitt på gatan, de andra hade inte druckit ur vid tillfället. Förmodligen skrattade de när han kastade burken.

Sedan kom en bil, säkert av märket Kia och körde över burken. Damen i bilen var någonstans mellan 86 och 87 år och blev ganska förvånad när det smäckte till under höger framdäck. Det kanske gick lite för fort och hon tittade åt ett annat håll.