{

Efter att jag har plockat upp dem i butiken och att någon har köpt dem vet jag inte vad som händer med dem. På det här sättet kan jag se var de tog slut någonstans eller när någon inte var mer törstig, inte orkade eller helt enkelt tröttnade. Resan däremellan är ett blankt papper som bara går att spekulera kring.

Jesper Nilsson

Coca-Cola-burk liggandes vid ett plank vid en stengata

Här har vi en ung dam vid namn Anna som är på väg tillsammans med Caroline in till staden för att titta på någon form av uppträdande. Det kan vara musik och är förmodligen det i kombination av sång.
Anna och Caroline dricker varsin Coca Cola original som Carolines mamma köpt vid sista handlingen. Det var ett sexpack som hon köpte och Caroline har redan druckit upp tre stycken och nu även bjudit Anna på en. Hennes mor vet inte om det men har säkert inga åsikter om det, att hon bjöd Anna på en alltså.

Det är varmt, solen skiner, munnarna går, någon snubblar på en kullersten och håller faktiskt på att ramla och slå sig ordentligt. Det kunde ha flugit en tand eller ett ben kunde ha brutits och ett sår slagits upp som blödde något oerhört. Det kunde ha blivit ett hål i de dyra jeansen, bara en sådan sak.

När Anna hade druckit ur sin burk gjorde hon det före Caroline och sedan slängde hon den bara här. En till synes så väluppfostrad ung kvinna som gör så. Det gör mig ledsen och det är nära att jag tappar hoppet om de personer som om ett par tiotal år kommer att ta hand om den här världen.